Home / Sallandcentraal / Seizoen Don Bosco loopt bijna op zijn eind

Seizoen Don Bosco loopt bijna op zijn eind

OLST/WIJHE – Tot en met vandaag is jeugdvereniging Don Bosco actief, dan zit het 66ste seizoen er weer op. De vereniging bedankt de Aloysiusschool voor het gebruik mogen maken van de stroom. Op zondag 24 maart houden zij de jaarlijkse tentoonstelling met bazaar, een aantal leuke spelletjes en het onvolprezen rad van avontuur. Een mooie gelegenheid om herinneringen op te halen voor de leden, oud-leden en een ieder die Don Bosco een warm hart toedraagt. Aanvang:13.00 uur in Eetcafé Boskamp.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.