Seine Wonen opent BePureHome Shop

HEINO – Seine Wonen in Heino opent komend weekend de deuren van de nieuwe BePureHome Shop. Daarin is de collectie van het merk BePureHome te zien. Deze bestaat uit banken, fauteuils, tafels, eetkamerstoelen en accessoires. BePureHome houdt het simpel en puur, maar wel met een luxe en stoere uitstraling.

In de collectie van BePureHome wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De meubels krijgen een stoere twist door die te combineren met bijvoorbeeld metaal. Ook zorgt BePureHome voor een eigenzinnige, vintage look door het gebruik van roestige kleuren. Om het helemaal gezellig te maken zijn er BePureHome woonaccessoires met onder andere wanddecoraties, vazen, kussens en vloerkleden.

De BePureHome Shop wordt aankomend weekend geopend. Om deze dag extra feestelijk te maken komt Barista Nick Pruis langs. Hij zorgt voor koffie en appelgebak. Daarnaast is er dat weekend ook een speciale winactie. Klanten worden opgeroepen om een selfie te maken bij hun favoriete BePureHome-meubel en die op Facebook of Instagram te plaatsen. Daarmee maken ze kans op het betreffende meubelstuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.