Schilderen met mixed-media in Dorpshuus

HEINO – Spelen en schilderen met verschillende materialen, kleuren en stijlen; dat is wat de workshop mixed-media schilderen, die op woensdagavond 13 maart plaatsvindt in het Dorpshuus Heino, inhoudt. Onder leiding van ervaren kunstenaar Marike Plomp kunnen de deelnemers naar hartenlust experimenteren. Er wordt geschilderd met verf of lijm en dit wordt gecombineerd met ruimtelijke materialen. Denk daarbij aan schelpen, bladeren, geprinte teksten, tempex bollen, boomschors, kralen of stukjes stof. Om mee te doen, is schilderervaring niet nodig. De materialen zijn aanwezig. De deelnemers kunnen ook persoonlijke materialen meenemen. Aanvang is om 19.30 uur. De deelnamekosten bedragen 32,50 euro inclusief materialen. Opgeven kan bij workshops@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.