Sallandse Haringparty zet mantelzorgers in het zonnetje

RAALTE – Liefhebbers van de Hollandse Nieuwe kunnen donderdag 13 juni alvast blokken in hun agenda. Stichting Sallandse Haringparty presenteert die dag de nieuwe haring in restaurant de Bagatelle in Mariënheem. Met de opbrengst veiling van het eerste haringvaatje en een verloting van diverse kavels wordt in samenwerking met Stichting Evenmens een verwendag georganiseerd voor mantelzorgers uit Raalte.

De gasten staat een mooi culinair programma te wachten, inclusief een markt met lokale ondernemers, de veiling van het eerste haringvaatje, de verloting van een speciaal vaatje dat is beschilderd door kunstenaar José Reuvekamp uit Heino en de uitreiking van de Zilveren Haring. Dit kunstwerk, ontworpen door de edelsmeden Claudia Lira en Sharon Schulten van Pronk Sieraden uit Luttenberg, gaat naar een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt om Salland op de kaart te zetten.

De doelgroep waar de Sallandse Haringparty zich op richt, is het bedrijfsleven en de gasten die zij uitnodigen. Eind februari hebben zich al een aantal bedrijven gemeld die met meerdere personen aanwezig zijn. Ook de gemeente Raalte is vertegenwoordigd.

Voor de tickets zijn verschillende arrangementen mogelijk: het Maatjespakket (twee kaarten) kost 120 euro, het Bakboordpakket (vier kaarten) 220 euro en het Stuurboordpakket (tien kaarten) 500 euro. De genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Tickets zijn te bestellen via info@sallandseharingparty.nl. De Sallandse Haringparty duurt van 17.00 tot 21.00 uur.

Foto: Edelsmeden Sharon Schulten (links) en Claudia Lira van Pronk Sieraden ontwierpen de Zilveren Haring.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.