Salland-Twente tunnel dicht vanwege onderhoud

REGIO- Op donderdag 14 maart vanaf 21.00 uur tot vrijdag 15 maart 05.00 uur vindt er onderhoud plaats aan de Salland-Twentetunnel. De werkzaamheden bestaan uit het onderhouden en het bijstellen van alle systemen. De tunnelbuizen Zwolle-Almelo en Almelo-Zwolle worden tegelijk afgesloten voor al het verkeer. Er worden omleidingen ingesteld. Rijkswaterstaat verwacht hierbij beperkte hinder. Het doorgaande verkeer wordt regionaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).
Meer informatie is te vinden op de website staging2.rijkswaterstaat.nl of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.