Ruim 600 euro voor Hospice De Cirkel in Raalte

RAALTE – Leerlingen van muziekpraktijk Hans Groen hebben 607,24 euro opgehaald voor Hospice De Cirkel in Raalte. Ze hielden de afgelopen periode allerlei acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Zo had Mara tuinmeubels gewassen en brieven rondgebracht, Phebe taarten gebakken, Elin cupcakes versierd en Myrthe en Emmy lege flessen ingezameld. Dit zijn slechts een paar voorbeelden. Het geluid werd geheel pro deo verzorgd door Jarmo Schoemaker, ook een leerling van Hans.

Vorige week traden de leerlingen op in De Bagatelle. Trotse ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s konden genieten van bijzondere muziekmomenten. Een gevarieerd programma met naast mooie pianomuziek in allerlei stijlen ook nummers met zang en gitaar.

Aan het eind van het concert overhandigde Hans Groen namens alle deelnemers aan Marian Kalfs, bestuurslid van De Cirkel, de cheque ter waarde van 607,24 euro. Marian sprak haar dank en grote waardering uit voor de inzet van allen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.