Rotaryclub Raalte op zoek naar ‘de Sallandse Kei’

RAALTE – Rotary Raalte reikt ter ere van zijn 50-jarig bestaan de Sallandse Kei uit; een oorkonde voor een Sallandse jongere, in de leeftijd tussen 15 en 27 jaar, die zich als vrijwilliger verdienstelijk maakt. De oorkonde gaat vergezeld door een geldbedrag van 500 euro, te gebruiken voor een maatschappelijke organisatie in Raalte of Olst-Wijhe, waarvoor de jongere zich inzet.

Maatschappelijke organisaties en inwoners van de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe kunnen tot en met 30 mei kandidaten voordragen (wel met instemming van de jongere zelf). Een kandidaat dient aan enkele criteria te voldoen. Hij/zij moet aantoonbaar langer dan een jaar actief zijn op maatschappelijk gebied in Raalte of Olst-Wijhe; de jongere moet een voortrekkersrol hebben bij de activiteit of actief zijn op meer dan één terrein; de activiteit waar hij/zij zich voor inzet moet zichtbare impact in de gemeenschap hebben en de inzet is vrijwillig en onbezoldigd.

Een onafhankelijke jury, bestaande uit wethouder Gerria Toeter uit Raalte, wethouder Marcel Blind uit Olst-Wijhe, twee vertegenwoordigers vanuit maatschappelijke organisaties en één Rotarylid, beoordeelt de voordrachten. Zie verder staging2.rotary.nl/raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.