Home / Sallandcentraal / Rommelmarkt in de Hoogeweg

Rommelmarkt in de Hoogeweg

RAALTE – Op zondag 10 maart vindt in manege de Hoogeweg in Raalte weer een grote rommelmarkt plaats. Er staan vooral mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed voor een schappelijke prijs van de hand willen doen.

Beide hallen zijn helemaal volgeboekt. Op het verwarmde terras in de hal kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. De entree bedraagt 1 euro (tot en met 11 jaar gratis) en parkeren is gratis. De markt duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kan men bellen naar 0572-354548 of stuur een e-mail naar rommelmarkt.hoogeweg@outlook.com.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.