Rommelmarkt in de Hoogeweg

RAALTE – Op zondag 10 maart vindt in manege de Hoogeweg in Raalte weer een grote rommelmarkt plaats. Er staan vooral mensen uit de regio die hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed voor een schappelijke prijs van de hand willen doen.

Beide hallen zijn helemaal volgeboekt. Op het verwarmde terras in de hal kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. De entree bedraagt 1 euro (tot en met 11 jaar gratis) en parkeren is gratis. De markt duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kan men bellen naar 0572-354548 of stuur een e-mail naar rommelmarkt.hoogeweg@outlook.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.