René van Meurs en The Kik uitverkocht in het HOFtheater

RAALTE – Tijdens het weekend van 15 en 16 maart is het druk in het HOFtheater: de voorstellingen van René van Meurs en the Kik zijn beide uitverkocht. Rene laat vrijdags 300 mensen lachen tijdens zijn voorstelling Ik beloof niks. Op zaterdag is het podium voor de Nederlandstalige liedjes van The Kik.
René van Meurs verzorgt weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen in een flink tempo, maar hij belooft niks. In principe is hij van plan om exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten.The Kik, de huisband van De Wereld Draait Door, maakte de afgelopen jaren meer dan veertig nieuwe liedteksten die veelal slechts eenmalig werden uitgevoerd bij o.a. Giel Beelen. Voor dit nieuwe programma maakte The Kik een selectie uit dit repertoire en vertelt Dave von Raven op humoristische wijze de achterliggende verhalen.
Er zijn geen kaarten meer te koop voor René van Meurs en The Kik. Wel is het mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden via staging2.HOFtheater.nl of info@HOFtheater.nl.
Voor andere voorstellingen in de maand maart zijn nog wel kaarten beschikbaar.
Foto: Casper Rila

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.