Pokerkampioenschap in Olst

OLST – Op zaterdag 13 april vindt de vijfde editie plaats van het Pokerkampioenschap van Olst. Na vier succesvolle voorrondes van het nationale pokerkampioenschap wordt dit jaar een jubileum gevierd bij Eten&Drinken BIJRipperda.

Het pokerkampioenschap van Olst is een jaarlijks terugkerend evenement waar pokerliefhebbers uit de omgeving een laagdrempelig en gezellig pokertoernooi spelen. Met professionele pokertafels wordt de speellocatie elk jaar weer omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers spelen om de titel ‘Pokerkampioen van Olst’. De kampioen van 2019 kwalificeert zich direct voor de landelijke finale die op zaterdag 6 juli plaatsvindt in Ermelo. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald of er nog iemand naar de finale mag en hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales.

BIJRipperda biedt sinds 2015 al onderdak aan het pokerkampioenschap van Olst en daar zijn de pokerliefhebbers uit de omgeving en de organisatie hen dan ook zeer dankbaar voor. “Dankzij de goede samenwerking met BIJRipperda kunnen we een laagdrempelig pokertoernooi bieden aan iedereen in de omgeving die het leuk vindt om te pokeren”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. “We zijn erg blij dat we nu al voor de vijfde keer samen het pokerkampioenschap van Olst organiseren en hopen dit nog vele jaren door te kunnen zetten.”

Iedereen kan meedoen

Iedereen die mee wil doen kan zich via staging2.onkpoker.nl inschrijven. Deelname aan het pokertoernooi kost slechts 12,50 euro. “Door mee te doen krijg je niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de mogelijkheid om een leuk, laagdrempelig pokertoernooi in een professionele setting te spelen.” Het Pokerkampioenschap van Olst begint om 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.