Parochies H. Kruis en H. Lebuinus weer naar Lourdes

REGIO – De Parochie H. Kruis verzorgt van zaterdag 21 tot en met donderdag 26 september weer een bedevaart naar Lourdes. Ook parochianen van de H. Lebuïnusparochie zijn welkom om aan te haken. De bedevaartreis staat onder leiding van pastoor Ronald Cornelissen, pastoraal werker Evelien Reeuwijk en Marion Kogelman als hotelleider.

De bedevaartgangers reizen met een luxe touringcar naar het vliegveld om vervolgens naar Lourdes te vliegen. Daar wordt iedereen ondergebracht in een hotel. De deelnemers krijgen een uitgebreid pelgrimsprogramma aangeboden, grotendeels met andere Nederlandse bedevaartgangers, maar ook met eigen vieringen. Daarnaast staan ook bezoeken aan verschillende bezienswaardigheden op het programma. Verder lopen de deelnemers mee met de licht- en de sacramentsprocessie; bezoeken ze de H. Mis bij de Grot en er is een internationale H. Mis met duizenden medegelovigen. Ook is er ruimte voor ontmoeting of voor stil gebed bij de Grot.

Voor medische zorg wordt gezorgd. Ook mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator kunnen mee. De deelnamekosten bedragen 899 euro per persoon op basis van een tweepersoons kamer in een driesterren hotel (inclusief busvervoer vanuit Raalte, vlucht, volpension, reisleiding en pastorale begeleiding). Een aantal dagen eerder vertrekt er vanuit de H. Lebuinusparochie een bus naar Lourdes voor mensen met een kleine beurs. Zij krijgen onderdak in Cité Saint Pierre, dicht bij het heiligdom.

Voor meer info over beide reisinitiatieven: Marion Kogelman, tel: 06 18 29 19 38, e-mail: mkogelmanbloo@gmail.com; Ben Lokate, tel: 0572-354090, e-mail: lokate@aartsbisdom.nl; pastoraal werker Evelien Reeuwijk, e-mail: ereeuwijk@heiligelebuinus.nl of pastoor Cornelissen, e-mail: cornelissen@aartsbisdom.nl of op staging2.vnbreizen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.