Home / Sallandcentraal / Pand 55 in Nijverdal ook op zondag geopend

Pand 55 in Nijverdal ook op zondag geopend

NIJVERDAL – Pand 55 in Nijverdal is de komende voorjaarsmaanden ook op zondag geopend. De winkel aan de Grotestraat 55 biedt een collectie buitenmeubelen: van lounge- en diningsets tot tafels, stoelen en tuinbanken. De afgelopen week is de showroom weer helemaal opnieuw ingericht met de nieuwste voorjaarscollecties; ook woonaccessoires, binnen-meubelen en verlichting. Het assortiment wordt continu aangevuld. Daarnaast kan men bij Pand 55 ook terecht voor dames- en herenjassen van Kjelvik en een collectie dameskleding in heldere kleuren. Vooral in de maten 40 tot 46. Pand 55 is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur (donderdagavond tot 21.00 uur), zaterdag tot 17.00 uur en zondags van 13.00 tot 17.00 uur. Tijdens de koopzondagen op 24 en 31 maart is er een speciale actie in samenwerking met Atelier Bonvanie IJs & Chocolade.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.