Paavuur in Lettele: bult schik, bult muziek en een bult gezelligheid!

LETTELE – “Lettele is een dorp van tradities en één van die tradities is dat de Lettelenaar van het Jaar de paasbult mag ontsteken”, zegt voorzitter Twan Munster. “En laten we nou dit jaar net iemand hebben die ervaring heeft met vlammen!” Dit jaar is de eer namelijk aan schaatster Carlijn Achtereekte. “Carlijn zette door haar gouden medaille het dorp al eerder in vuur en vlam. We hopen dat ze een gaatje kan vinden in haar schema om de paasbult aan te steken.”

Dit jaar is er opnieuw een feesttent vol muziek, enthousiaste mensen en gezelligheid. De muziek wordt dit jaar verzorgd door de band ‘Blue Mondays’.

Voordat het feest begint, verzamelt men zich om 19.45 bij de kerk. “Kinderen die het leuk vinden kunnen vanaf daar met lampionnen richting het paasvuur lopen. Natuurlijk mogen ze hun ouders ook meenemen. Als de stoet is gearriveerd, zal de paasbult gaan branden.”

De paasbult kan nog wel wat hout gebruiken. Daarom kan het schone snoeiafval naar de Lettelse Enk gebracht worden. Op de vier zaterdag voor Pasen (vanaf 23 maart) kan het brandmateriaal ingeleverd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.