Overlast van zwerfafval roept vragen op bij GemeenteBelangen Raalte

RAALTE – Rondom parkeerplaats de Domineeskamp in Raalte blijft veel zwerfvuil achter. Troep achterlaten is een van de grootste ergernissen bij inwoners, meent GemeenteBelangen.

Nadat dat de partij meerdere signalen ontving over zwerfvuil, maar ook over hangjongeren rondom het winkelgebied aan de Domineeskamp, heeft raadslid Mark Kampman hierover vragen gesteld aan het college. “GemeenteBelangen hecht waarde aan een nette winkelzone en wil weten wat er aan de overlast gedaan kan worden”, aldus Kampman.

Ook wil GemeenteBelangen graag weten hoe het zit met de in 2014 geplaatste JOP (Jongeren Ontmoeting Plek) in park Drostenkamp: “Voldoet deze JOP nog steeds aan de wenselijke ontmoetingsplek voor de jeugd? In 2017 zijn er vernielingen geweest aan deze JOP. Hoe is de situatie op dit moment rondom deze ontmoetingsplek? Wat zijn de ervaringen van Carmel College Salland, waar de JOP vlakbij staat? Wie ontmoet elkaar met welk doel en hoe staat het hier met het zwerfvuil?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.