Home / Sallandcentraal / Oratoriumvereniging met Johannes Passion in Kruisverheffing

Oratoriumvereniging met Johannes Passion in Kruisverheffing

RAALTE – Zang en Oratoriumvereniging Raalte voert op zondag 7 april de Johannes Passion van J.S. Bach uit in de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing in Raalte. De voorverkoop begint op 15 maart. Het concert staat onder leiding van dirigent Sander van den Houten en het 60-koppige koor wordt voor de gelegenheid versterkt met vier solisten: Martha Bosch (sopraan), Dave ten Kate (altus), Adrian Fernandes (tenor) en Bert van de Wetering (bas). Het geheel wordt muzikaal ondersteund door het uit achttien personen bestaande orkest Strijklicht. Carl Visser bespeelt het orgel. Kaarten à 20 euro, inclusief koffie/thee bij Hotel de Zwaan en tekstboek zijn verkrijgbaar bij Passie-Flora in Raalte, bij leden van het koor en op de dag zelf vanaf 19.00 uur bij de ingang van de Basiliek. Aanvang is om 19.30 uur. Zie verder: www.zov-raalte.nl.

Lees ook

Expert over ‘fraude’ bij mega-aanbesteding Keolis: ‘Dit is liegen tegen de provincie’

REGIO – Een mega-aanbesteding voor busvervoer in onze regio, vorig jaar gewonnen door vervoerder Keolis, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.