Home / Sallandcentraal / Optreden Lévi Weemoedt in Nicolaaskerk afgelast

Optreden Lévi Weemoedt in Nicolaaskerk afgelast

WIJHE – Het optreden van dichter Lévi Weemoedt als ‘Schrijver in de kerk’ in Wijhe gaat komende zondag niet door. Weemoedt is ziek en heeft met veel spijt afgezegd. Hij zou op 17 maart de tweede gast zijn bij de literaire ontmoetingen in de Nicolaaskerk. Er wordt gepoogd snel een nieuwe datum te prikken, maar dat hangt af van de diagnose die de huisarts stelt. Kaartjes blijven uiteraard geldig, en reserveringen blijven staan. Dat verandert als de vervangingsdatum te ver weg komt te liggen. Mochten de kaartjeskopers op de vervangingsdatum niet kunnen, krijgen ze uiteraard hun geld retour.
Weemoedt is na jaren van afwezigheid terug in het schrijverscircuit, sinds Özcan Akyol een keuze uit zijn droefgeestige gedichten maakte. Die bundel, ‘Pessimisme kun je leren!” bereikte in luttele maanden al de elfde druk. Weemoedt gebruikte de zelfspot ook in zijn afzegging: ,,Ik vind het honderd procent rot mensen teleur te stellen, maar ik kan niet anders. Hopelijk vinden we een geschikte datum ter vervanging, want ik wil perse Wijhe zien, dan sterven!”

Foto: Arie Wapenaar

 

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.