Open huis bij Thomashuis Olst tijdens Week van Zorg en Welzijn

OLST – Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vindt weer de Week van Zorg & Welzijn plaats. Het Thomashuis in Olst zet daarom graag de deuren open. Iedereen is deze week welkom om een kijkje te komen nemen.

In het Thomashuis wonen acht mensen met een verstandelijke beperking (er is plek voor negen) samen met een stel zorgondernemers. Zo benaderen zij een gezinssituatie. De locatie ligt aan de Wethouder AG Dekkerlaan op nummer 57. Belangstellenden worden gastvrij ontvangen in de gezellige woonkeuken voor een praatje met de zorgondernemers en kunnen tevens een rondleiding krijgen door het pand.

Ook het dagbestedingsproject Worksjop, dat grenst aan het woonhuis, is te bezichtigen. De deelnemers laten graag zien welke werkzaamheden zij er verrichten en wat zij zoal verkopen in de bijbehorende winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.