Open dag bij Ter Spille

OLST – Tennisvereniging Ter Spille presenteert op zaterdag 30 maart een open dag. Jong en oud is van 13.00 tot 16.00 uur welkom op het terrein aan Koekoeksweg 11a in Olst (vlakbij Boskamp, tegen de velden van SC Overwetering aan). De tennisvereniging biedt vijf kunstgrasbanen, die zowel in de zomer als in de winter zijn geopend. Er is ook gelegenheid om mee te spelen met de KNLTB voor- of najaarscompetitie of om mee te doen met de clubkampioenschappen. Vanzelfsprekend zijn er op de open dag genoeg leden aanwezig die vragen kunnen beantwoorden. Geïnteresseerden die ter plekke (of later) besluiten om lid te worden, krijgen vijf gratis tennislessen aangeboden. Zie verder staging2.terspille.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.