Home / Sallandcentraal / Ontmoetingscafé in ‘t Spoc

Ontmoetingscafé in ‘t Spoc

WIJHE – op 30 Maart van 19.30 tot 21.30 uur organiseert WijZ welzijn het jongeren ontmoetingscafé bij ‘t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. WijZ welzijn organiseert dit één zaterdag per maand, speciaal bedoeld voor jongeren van 11 t/m 17 jaar met een beperking. Onder begeleiding van een jongerenwerker worden de jongeren van harte uitgenodigd om een gezellige avond te hebben en leuke contacten te leggen. Er zijn dartborden, diverse spellen en er is tafelvoetbal. Ook is er muziek en een hapje en een drankje. Aanmelden voor deze avond kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Hier kan aangegeven worden wie er komt; met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met jongerenwerker Annika Nijboer: 06- 32452433.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.