Nog plekken vrij op Koningsmarkt in Wijhe

WIJHE – Er zijn nog enkele plekken vrij op de Koningsmarkt in Wijhe. Particulieren die hun waren willen aanbieden, kunnen zich rechtstreeks (voor donderdag 18 april) aanmelden via de website staging2.apeldoorn2000.nl. Dankzij de inzet van het Verenigd Comité Wijhe biedt het dorp weer een vol Koningsdagprogramma. Om 10.00 uur beginnen de feestelijkheden traditioneel met de aubade. Tijdens de Koningsmarkt, van 10.00 tot 16.00 uur, zijn natuurlijk ook de terrassen geopend en draait de kermis op het Van Dedemplein. Daarnaast zijn er optredens in de Nicolaaskerk en treedt het Wiejes Cabaret op. ‘Bij de Boom’ kunnen kinderen wat leuks maken en hun nagels laten lakken. De Historische Vereniging Wijhe presenteert deze dag ‘De Grote Wiejese Dorpsquiz’. Alle feestelijkheden worden ’s avonds weer afgesloten met een groot vuurwerk. Medio april wordt het complete programma bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.