TIP Salland: over duurzaamheid, subsidie en dierenactivisme

RAALTE – De nieuwe vragenronde van TIP Salland staat online. Ditmaal kunnen de deelnemers zich uitspreken over drie onderwerpen. Ze krijgen vragen over duurzaamheid en de bereidwilligheid om er zelf in te investeren; mogen hun licht laten schijnen over evenementensubsidie en dierenactivisme komt aan bod.

TIP Salland is een onafhankelijk burgerpanel dat de meningen van inwoners uit Raalte en Olst-Wijhe raadpleegt over lokale onderwerpen. Op dit moment zijn precies tweehonderd inwoners van Salland aangehaakt. TIP Salland is een initiatief van het Weekblad voor Salland, Salland Centraal en onderzoeksbureau Toponderzoek.

Iedereen die in de gemeente Raalte of de gemeente Olst-Wijhe woont, kan meedenken over onderwerpen die leven in de lokale samenleving. Deelname is gratis, kost weinig tijdig tijd en is volledig anoniem. Het invullen van een enquête duurt slechts enkele minuten. De onderwerpen zijn sterk afhankelijk van de actualiteit. De deelnemer is en blijft anoniem en kan per raadpleging zelf beslissen of hij/zij meedoet. Na afloop zijn de resultaten terug te lezen op Salland Centraal en in het Weekblad voor Salland. Het is ook mogelijk om zelf onderwerpen aan te dragen voor de raadplegingen.

Wil jij ook mee praten en mee denken over lokale onderwerpen? Meld je hier aan! Voor directe toegang tot de nieuwste vragenronde, klik hier. Toponderzoek hanteert bij al haar onderzoeken de gedragscode van Onderzoek en Statistiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.