Home / Nieuws / Nieuwe voorzitter voor ATC Wijhe

Nieuwe voorzitter voor ATC Wijhe

WIJHE – Tennisvereniging ATC Wijhe heeft Jetze de Witte benoemd tot nieuwe voorzitter van de club. Hij neemt de voorzittershamer over van Ronald Jorna, die na ruim drie jaar stopt. “Door een langdurige blessure kan ik niet langer tennissen”, aldus de oud-voorzitter. “Hierdoor kwam ik het laatste jaar te weinig op het tennispark, waardoor je steeds minder weet wat er speelt binnen de vereniging. Dan is het op een gegeven moment tijd om het stokje over te dragen.”

Jetze de Witte is nu dertien jaar lid van de vereniging, maar heeft er in zijn jeugd ook gespeeld. “ATC Wijhe is een mooie vereniging. De club is zowel in sportief als financieel opzicht heel gezond. Het is een gezellige vereniging met veel actieve vrijwilligers. Komend voorjaar doen we met dertien seniorenteams en tien jeugdteams mee in de competitie. En het ledental is de afgelopen vier jaar met vijftien procent gestegen.”

Toch kan de vereniging niet op zijn lauweren rusten, dus ook de nieuwe voorzitter zegt prioriteit te geven aan het op peil houden en zo mogelijk uitbreiden van het ledenbestand. “Daarom organiseren we 17 maart het Open Dag Toernooi. Tot 1 april kan dan ook gebruik gemaakt worden van de ATC-deal, waarbij nieuwe leden voor €95 tot het einde van het jaar lid zijn met inclusief tien tennislessen. Voor jongeren van 18 t/m 25 jaar kost het zelfs maar €70.”

Voor meer informatie: www.atcwijhe.nl.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

One comment

  1. Hermen kastelijkns

    Nou nou wat een nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.