Neem een breek in het HOFtheater

RAALTE – Met vier voorstellingen op een rij, zit er altijd iets bij in het HOFtheater. De Twentse Nathalie Baartman bijt op donderdag 21 maart het spits af met haar nieuwe voorstelling Breek. Op vrijdag 22 maart gaat Ocobar terug naar de Oerknal van de Rock-‘n-Roll en op zaterdag 23 maart is het de beurt aan De bende van Beuving in samenwerking met Popkoor SVP uit Heino. Zij spelen een cabaretesk muziektheaterprogramma: Klap van de korenmolen. Het hilarische duo Agent & Boef (3+) is te zien op zondag 24 maart.

Nathalie Baartman | Breek

De Twentse Nathalie Baartman is terug met een nieuwe show. Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Ze zei: ‘Neem een “breek”, joh. Dat kan hier op de stoeptegel. Verstil de gewoonte, troost die vreemdeling en luister. Bladder af en adem weer.’ Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Nathalie Baartman op donderdag 21 maart om 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,00 per stuk.

Ocobar | De Oerknal van Rock-‘n-Roll

Het is 1954. In de Sun Studio van Sam Phillips in Memphis nemen Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis hun eerste platen op. Zij luiden een nieuw tijdperk in. Het begin van de rock-‘n-roll. De mannen van de Rotterdamse band Ocobar nemen je mee naar de oorsprong van deze rock-‘n-roll. Gitarist Cok van Vuuren, drummer Rob Wijtman en zijn broer, zanger en gitarist Bart Wijtman laten het publiek zien en horen wat deze muziek voor ze betekent. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Ocobar op vrijdag 22 maart om 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 20,50 per stuk.

Bende van Beuving m.m.v. popkoor SVP | De Klap van de Korenmolen

Ernest Beuving belandde zelf ooit beroepsmatig in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ Klap van de korenmolen is een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met Popkoor SVP uit Heino. Half concert, half cabaret. Het koor zingt heerlijk mee en de koorleden liggen tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van De Bende van Beuving op zaterdag 23 maart om 20:15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 19,50 per stuk.

Toren van Geluid | Agent & Boef (3+)

De prentenboeken met daarin de verhalen rondom het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn al lange tijd een groot succes. Toren van Geluid maakt, met het smakelijke materiaal rondom dit tweetal, fysiek muziektheater dat raakt. Slapstick, strakke timingen, cartooneske beelden en meeslepende muziek typeren de voorstelling. De bijzondere vriendschap tussen Agent en Boef zorgt voor ontroering! Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Toren van Geluid op zondag 24 maart om 15:00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 10,00 per stuk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl.

Foto: Jochem Jurgens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.