Nationaal Fonds Kinderhulp gaat langs de deuren

REGIO – In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen op in armoede. Dat zijn er 315.000 in totaal. En als snel zo’n drie per klas. Deze cijfers zijn reden genoeg voor duizenden vrijwilligers op tussen 15 en 20 april de straat op te gaan. Allemaal met een doel: een volle collectebus.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt deze kinderen door ze een dagje mee uit te nemen, het aanschaffen van een nieuwe fiets of een laptop. Om dit mogelijk te maken is Nationaal Fonds Kinderhulp afhankelijk van giften en donaties. De landelijke collecteweek speelt daarin een belangrijke rol. Elk jaar gaan er zo’n 16.000 collectanten op pad.

Ga voor meer informatie over Nationaal Fonds Kinderhulp en de collecte naar staging2.kinderhulp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.