Home / Nieuws / Nanu en Philou winnen regionale Voorleeswedstrijd

Nanu en Philou winnen regionale Voorleeswedstrijd

HOLTEN – Nanu Karel van basisschool De Kwintijn uit Raalte en Philou Stevens van basisschool De Bongerd uit Wijhe hebben vorige week de regionale voorleeswedstrijd gewonnen. Deze wedstrijd vond plaats in het Kulturhus in Holten.

Aan deze regionale ronde deden negen kandidaten uit groep 7 of 8 mee, die eerder werden uitgeroepen tot schoolkampioen én een lokale finale hadden gewonnen van de Bibliotheek Deventer, Nijverdal, Rijssen-Holten of Salland. N

anu had een fragment gekozen uit ‘Buiten is het oorlog’ van Janny van der Molen. Philou las een fragment voor uit het boek ‘De verschrikkelijke badmeester’ van Jozua Douglas. Nanu en Philou gaan door naar de provinciale ronde op 10 april in het ZINiN Theater in Nijverdal. De winnaar van deze ronde mag Overijssel vertegenwoordigen bij De Nationale Voorleeswedstrijd.

Lees ook

Wiegeliedjes en nachtmerries in Nicolaaskerk

WIJHE – Sinje Kiel en David van Ooijen verzorgen op zaterdag 7 augustus een concert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.