Mooi weer blijkt gouden ingrediënt voor modeshow

RAALTE – Wat een heerlijk weer was het zaterdag. En dat was ook zeker te merken in het centrum van Raalte, alwaar vele modellen de nieuwste voorjaarstrends toonden op de catwalk. Door het heerlijke weer was het erg druk op de Plas en zat het terras van café Neuf afgeladen vol.

Kleding voor kinderen, voor de curvy vrouw, trendy mannenkleding, schoenen, zonnebrillen, kapsels. Bijna alle Raalte winkels die een raakvlak hebben met mode waren wel vertegenwoordigd op de catwalk. Er was dus voor iedereen wel iets te zien.

Fotograaf Arnold Roolvink was er bij om de gezelligheid vast te leggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.