Home / Sallandcentraal / Middag voor ouderen in het Dorpshuus Heino

Middag voor ouderen in het Dorpshuus Heino

HEINO – Op zondag 14 april is er in het Dorpshuus Heino een gezellige middag voor ouderen vanaf 65 jaar. ‘De zingende bakker’ Evert Kruitbosch treedt op en zingt enkele Nederlandstalige nummers. En aangezien Evert de vaste bingoman van het Dorpshuus is, worden er ook een aantal rondes bingo gespeeld waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Men is vanaf 14.30 uur van harte welkom in het Dorpshuus. Het eerste kopje koffie of thee is gratis. Voor minder valide ouderen is in overleg met SOH vervoer mogelijk, dit is zonder kosten. Hiervoor kan contact opgenomen met het Dorpshuus via beheer@dorpshuus.nl of tel. 0572-700212.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.