Middag met Lévi Weemoedt verplaatst naar zondag

WIJHE – De lezing van Lévi Weemoedt, die afgelopen zondag werd afgelast wegens ziekte van de dichter/schrijver, gaat komende zondag, 24 maart, gelukkig toch nog door. De literaire middag start om 14.00 uur in de Nicolaaskerk, Kerkstraat 15 te Wijhe. De kaartjes die al zijn gekocht, blijven gewoon geldig. Eerdere reserveringen blijven staan. Wie komende zondag is verhinderd wordt verzocht dat te melden. Inloop is vanaf 13.30 uur. De kaartjes kosten 7,50 euro (koffie/thee inbegrepen). Vrienden v/d Nicolaaskerk betalen in voorverkoop 5 euro. De kaarten liggen bij Primera Schippers, Langstraat 43 in Wijhe (schippers@primeranet.nl) en zijn op 17 maart ook aan de kerk zelf verkrijgbaar. De literaire middag is een gezamenlijk initiatief van de Vrienden van de Nicolaaskerk en Primera Schippers.

Foto: Arie Wapenaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.