Meditatiedag in Heino

HEINO – Op zaterdag 9 maart vindt er weer een meditatiedag plaats in het Parochiehuis van de RK Kerk in Heino. De dag staat onder leiding van meditatielerares Jotika Hermsen en predikant Hans van Solkema en heeft zowel een Christelijke als een Boeddhistische insteek. Centraal staat de stilte. Na een inleiding volgen verschillende meditatiesessies en stiltemomenten. De meditatiedag duurt van 10.30 tot 16.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur). De deelnamekosten bedragen 10 euro (inclusief koffie en thee). Een vrije gift voor de begeleiding wordt gewaardeerd. Ervaring met meditatie is niet per se nodig, maar wel handig. Graag een eigen kussen meenemen. Matjes en stoelen zijn aanwezig. Ook wordt verzocht om zelf voor een lunch te zorgen. Opgave via W.Coumou@concepts.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.