Luttenberg klaar voor Bazar in Elckerlyc

LUTTENBERG – Ze hebben er een jaar op moeten wachten, maar komend weekend is het weer tijd voor de Bazar in gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg.

Het belooft een weekend te worden voor iedereen, met een vernieuwd programma. Zo staat de vrijdagavond geheel in het teken van de playbackshow, met voorrondes voor de jeugd en finales voor de volwassenen. In de extra aangebouwde tent worden spellen gespeeld als bier pull schuiven, armworstelen en de kop van jut.

Zaterdagavond is het vervolg van de voorrondes voor de jeugdplaybackshow. Ook is er een optreden van de winnaars van de volwassenenplaybackshow. Daarnaast is er die avond een dj en een optreden van de Feestdirecteuren. Zondagmiddag is de finale van de jeugd playbackshow.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.