Home / Sallandcentraal / Lezing in bieb Heino over Vrijmetselaars

Lezing in bieb Heino over Vrijmetselaars

HEINO – Cultureel Café Heino krijgt op dinsdag 5 maart bezoek van de Vrijmetselaars. Deze orde bouwt, in een georganiseerd verband, binnen een eeuwenoud netwerk, aan een betere wereld. Maar de Vrijmetselaars zijn ook het onderwerp van vele complottheorieën. Een voorlichter geeft in de bieb van Heino tekst en uitleg over de organisatie, de symboliek en de rituelen. Aanvang is om 14.30 uur. Toegang is gratis (vrije gift); aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.