Home / Sallandcentraal / Lezing boswachter in het Langhuus

Lezing boswachter in het Langhuus

WIJHE – Boswachter Jeroen den Hartog verzorgt op woensdag 27 maart een lezing in het Langhuus in Wijhe. Die begint aansluitend op de algemene ledenvergadering van IVN-afdeling Wijhe-Olst. Den Hartog werkt voor Staatsbosbeheer. Hij neemt zijn publiek mee naar de natuur in de IJsselvallei in Olst-Wijhe. Hoe wordt daar het beheer gevoerd en welke ontwikkelingen zijn er? Wat zijn de bijzonderheden van dit gebied qua flora en fauna? Wat doet een boswachter? Het komt allemaal aan de orde. De lezing begint om 20.45 uur. Ook niet-leden zijn welkom.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.