Home / Sallandcentraal / Lente Fit Festival bij Curves Raalte

Lente Fit Festival bij Curves Raalte

RAALTE – Curves Raalte houdt op zaterdag 16 maart het Lente Fit Festival. Het evenement is gericht op vrouwen die op een leuke en actieve manier met gezondheid bezig willen zijn. Op het programma staan workshops, een lezing over gezonde voeding, diverse kraampjes met gezonde hapjes en meer.

Het programma van Het Lente Fitfestival bestaat uit vier hoofpijlers: body, mind, sport en food. In het kader van ‘body’ kunnen de dames hun fitheid laten testen, wordt hun bloeddruk gemeten en is er de mogelijkheid voor een stoelmassage. Bij het onderdeel ‘mind’ kunnen de bezoeksters kennismaken met mindfulness en mindful yoga (workshop). In het kader van ‘sport’ is er een Curves Circuit en een workshop Kettlebell. Voor ‘food’ kunnen de dames een lezing over gezonde voeding van voedingdiëtiste Nienke bijwonen en bij verschillende kraampjes kennismaken met gezonde hapjes en biologische groenten.

Het Lente Fit Festival duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Curves Raalte is te vinden aan de Lifgerusstraat 1c. De toegang is gratis. Voor de workshops Mindful Yoga (20 minuten) en Kettlebell (15 minuten) is er plaats voor tien personen en dient men zich van te voren op te geven. Dat kan door te mailen naar raalte@curves.nl.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.