Leerlingen Carmel in actie tijdens NL Doet

RAALTE – Ruim 240 vmbo-leerlingen van het Carmel College Salland hebben afgelopen vrijdag de handen uit de mouwen gestoken in het kader van de vrijwilligerscampagne ‘NL Doet’. In totaal mochten achttien organisaties in de gemeente Raalte rekenen op hun hulp. NL Doet is een campagne van het Oranjefonds. Vrijdag en zaterdag stond het vrijwilligerswerk weer in de spotlights. Het succes van NL Doet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. “We zien het aantal klussen jaar na jaar stijgen. Daarvoor zetten zich steeds meer vrijwilligers in.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.