Home / Sallandcentraal / Leerlingen Carmel in actie tijdens NL Doet

Leerlingen Carmel in actie tijdens NL Doet

RAALTE – Ruim 240 vmbo-leerlingen van het Carmel College Salland hebben afgelopen vrijdag de handen uit de mouwen gestoken in het kader van de vrijwilligerscampagne ‘NL Doet’. In totaal mochten achttien organisaties in de gemeente Raalte rekenen op hun hulp. NL Doet is een campagne van het Oranjefonds. Vrijdag en zaterdag stond het vrijwilligerswerk weer in de spotlights. Het succes van NL Doet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich tijdens deze dagen inzet. “We zien het aantal klussen jaar na jaar stijgen. Daarvoor zetten zich steeds meer vrijwilligers in.”

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.