Kwintijn doet volop mee aan School!Week

RAALTE – Het is weer School!Week, de landelijke campagneweek van het openbaar onderwijs. Openbaar onderwijs is er ván en vóór de samenleving en iedereen is er welkom. Kwintijn doet, als openbare school, volop mee aan deze week. Zo wordt het gedachtengoed van openbaar onderwijs in de kijker gezet. Vandaag was de aftrap met de onthulling van een mooie vuilnisbak voor op het plein. Want, net als de school, is ook het plein voor iedereen toegankelijk. Dat zorgt soms wel voor wat viezigheid op het plein, concludeerde de leerlingenraad van Kwintijn en daarom vroegen zij om een prullenbak om samen de boel schoon en opgeruimd te houden. Dinsdag, woensdag en donderdag staan hulpouders, kinderen en het team van Kwintijn in het zonnetje en worden zij verrast. Op vrijdag doet de hele school mee met de actie Nederland Schoon! zodat Kwintijn en haar omgeving door leerlingen en teamleden daadwerkelijk een stukje schoner wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.