Home / Algemeen / Koeiendans bij Rosahoeve Raalte

Koeiendans bij Rosahoeve Raalte

RAALTE – Al vele jaren hebben ze bij de Rosahoeve in Raalte de eerste weidegang gecombineerd met de Campina Open Boerderijdagen. Maar dit jaar kozen zij ervoor om dit moment van eind mei niet af te wachten en deze zondag om 13 uur de staldeuren voor de koeien al te openen. Vele toeschouwers waren aanwezig om dit spektakel te aanschouwen. De koeien waren dol bij om weer rondte huppelen in het groene gras. De Rosahoeve doet eind mei wel mee aan de Campina Openboerderij dag met allerlei leuke activiteiten.

Foto/video: Arnold Roolvink

 

 

 

 

Lees ook

Cult Raalte opent deuren in kader atelierweekend

RAALTE – Stichting Cult Raalte opent in het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.