Klaverjassen en jokeren in Welsum

WELSUM – Dorpshuis de Bongerd in Welsum presenteert op zaterdag 13 april de jaarlijkse halve klaverjasmarathon. Die wordt dit jaar bovendien uitgebreid met een gelijktijdig jokertoernooi. Het kaartfestijn begint om 12.30 uur.

De deelnemers aan het klaverjastoernooi spelen zeven rondes. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per persoon (zowel bij het klaverjassen als bij het jokeren), inclusief koffie, lunch, soep en hapjes. De eerste prijs van de halve klaverjasmarathon is een half varken (diepvriesklaar). Daarnaast zijn er nog vele andere (geld)prijzen te winnen.

Opgave (graag voor 6 april) via 0570-563058 of info@welsumevent.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.