Kinderrommelmarkt tijdens koopzondag

RAALTE – Het ROV houdt tijdens de koopzondag op 31 maart weer een kinderrommelmarkt in de Marktstraat (bij bakkerij Jorink). Daar kunnen kinderen tot 12 jaar tussen 13.00 en 16.00 uur hun overtollige speelgoed verkopen en zo een leuk zakcentje verdienen. De winkels hangen ondertussen weer vol met de nieuwste voorjaars- en zomercollecties. Verder zijn er diverse activiteiten in het centrum. Een plekje op de kindermarkt kost 4 euro, dat is inclusief een ijsje bij bakkerij Jorink en een gratis kinderpannenkoek bij Laurel’s. De kaartjes zijn vanaf zaterdag 23 maart te koop bij Bakkerij Jorink aan de Varkensmarkt 1 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.