Home / Sallandcentraal / Kinderrommelmarkt tijdens koopzondag

Kinderrommelmarkt tijdens koopzondag

RAALTE – Het ROV houdt tijdens de koopzondag op 31 maart weer een kinderrommelmarkt in de Marktstraat (bij bakkerij Jorink). Daar kunnen kinderen tot 12 jaar tussen 13.00 en 16.00 uur hun overtollige speelgoed verkopen en zo een leuk zakcentje verdienen. De winkels hangen ondertussen weer vol met de nieuwste voorjaars- en zomercollecties. Verder zijn er diverse activiteiten in het centrum. Een plekje op de kindermarkt kost 4 euro, dat is inclusief een ijsje bij bakkerij Jorink en een gratis kinderpannenkoek bij Laurel’s. De kaartjes zijn vanaf zaterdag 23 maart te koop bij Bakkerij Jorink aan de Varkensmarkt 1 in Raalte.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.