Kinderkleding – en speelgoedbeurs op basisschool de Rietkraag

RAALTE – Basisschool de Rietkraag organiseert op zaterdag 6 april alweer voor de 22e keer een (2e hands) kinderkleding- en speelgoedbeurs.  Een goede gelegenheid om voor kleine bedragen de kasten van de kinderen weer aan te vullen met leuke kleding voor de lente en de zomer! Ook speelgoed zal er weer volop zijn! Iedereen kan kleding en/of speelgoed inbrengen, dit is niet alleen voor ouders van de Rietkraag, maar voor alle belangstellenden. Daarnaast houdt de Rietkraag ook een kleding- en textielinzameling voor ontwikkelingsorganisatie Simavi. De ingezamelde kleding krijgt een tweede leven in ontwikkelingslanden en in Oost-Europa. Overig textiel wordt gerecycled. Alle soorten textiel mogen ingeleverd worden: kleding, jassen, schoenen, dekens, lakens, gordijnen, knuffels, handdoeken, enz. Inleverdata zijn; vrijdag 5 april 14:30 – 19:00,  zaterdag 6 april 10:00 – 14:30 en maandag 8 april 8:30.
De beurs is van 10.00 – 12.00 uur in Basisschool de Rietkraag, Winterkoninkje 26  in Raalte. De toegang is vrij! Voor meer informatie en/of het aanvragen van een persoonlijke code voor de beurs, kan een mail gestuurd worden naar rietkraagbeurs@gmail.com of kijk op https://staging2.facebook.com/RietkraagBeurs/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.