Home / Nieuws / Kinderen maken kennis met tennis bij ATC Wijhe

Kinderen maken kennis met tennis bij ATC Wijhe

WIJHE – In de week van 25 t/m 29 maart organiseert tennisvereniging ATC Wijhe het jaarlijkse schooltennis voor de basisschooljeugd in Wijhe. Zo’n 450 leerlingen van de basisscholen in Wijhe en Boerhaar maken in die week kennis met de tennissport. Gymdocent Gert-Jan Baas neemt de kinderen van groepen 3 t/m 8 mee naar het tennispark. In plaats van de wekelijkse gymles in sporthal De Lange Slag, krijgen de kinderen nu tennisles van de ATC-clubtrainers Liset Smeenk en André Mekers. De tennisvereniging zorgt voor tennisrackets, tennisballen en andere materialen. Voor de kinderen van groepen 1 en 2 wordt op de woensdagmiddag 20 en 27 maart van 15.15 tot 16.00 uur een Tennis Instuif georganiseerd. Kinderen die de smaak te pakken hebben kunnen dit voorjaar voor 15,00 euro, 7 tennislessen volgen en daarna voor een aantrekkelijke prijs lid worden. Ouders zijn ook welkom om te komen kijken!

Meer informatie via www.atcwijhe.nl en jeugd@atcwijhe.nl.

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.