Kennismaken met tennis bij Ramele Raalte

RAALTE – Tennisvereniging Ramele Raalte heeft een speciale aanbieding voor jongeren die kennis willen maken met de tennissport. In de maand april kunnen jongeren (in de leeftijd tot 17 jaar) voor 5 euro meedoen aan drie clinics en een afsluitend toernooi. Als ze daarna verder willen, is er nog een aanbieding: zeven tennislessen voor 15 euro. Voor senioren is er vanaf april een actielidmaatschap (inclusief tien lessen) voor 95 euro. Opgave senioren: Clubtrainer André Mekers via e-mail: a.g.mekers@hetnet.nl; opgave jeugd via: ramelesport@gmail.com. Tennisvereniging Ramele Raalte is te vinden aan de Hammerweg 8.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.