Home / Sallandcentraal / Kennismaken met tennis bij Ramele Raalte

Kennismaken met tennis bij Ramele Raalte

RAALTE – Tennisvereniging Ramele Raalte heeft een speciale aanbieding voor jongeren die kennis willen maken met de tennissport. In de maand april kunnen jongeren (in de leeftijd tot 17 jaar) voor 5 euro meedoen aan drie clinics en een afsluitend toernooi. Als ze daarna verder willen, is er nog een aanbieding: zeven tennislessen voor 15 euro. Voor senioren is er vanaf april een actielidmaatschap (inclusief tien lessen) voor 95 euro. Opgave senioren: Clubtrainer André Mekers via e-mail: a.g.mekers@hetnet.nl; opgave jeugd via: ramelesport@gmail.com. Tennisvereniging Ramele Raalte is te vinden aan de Hammerweg 8.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.