Jongerenwerkers delen lampjes uit

NIJVERDAL – Afgelopen vrijdag 1 maart deelden de jongerenwerkers van Stichting De Welle fietsverlichting uit aan jongeren die onderweg waren naar Lucky.
Een bekend probleem voor iedere automobilist, fietsers zonder licht. Als het donker is, is het soms lastig om fietsers te zien. Fietsers denken vaak ten onrechte dat ze beter zichtbaar zijn dan dat ze echt zijn.
Om ongelukken en verkeersboetes te voorkomen hebben de jongerenwerkers van Stichting De Welle op vrijdagavond 1 maart fietslampjes uitgedeeld op de kruising Rijssensestraat/P.C. Stamstraat. Omdat het ook nog eens nationale complimentendag was, zat er aan ieder setje lampjes ook een complimentje vast. “Ik kan je niet altijd followen, maar ik like je wel”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.