Johnny Cash-tributeband Def Americans valt in de smaak

HEETEN – “We hebben een paar keer per jaar een tribute-avond. Dan willen we het ook goed doen, dan gaan we ook voor het beste. En dat hadden we. Volgens mij is er in Nederland geen betere Johnny Cash-tributeband dan de Def Americans.” Patrick Reimink van Zaal Restaurant Reimink in Heeten is dan ook dik tevreden. De band uit Eindhoven stond afgelopen zaterdag op het podium van zijn zaal. Circa tweehonderd bezoekers wisten de weg te vinden. “Daaronder ook heel veel vreemden die niet uit de buurt kwamen en echt puur voor de band naar ons toe waren gekomen”, vertelt Patrick. Op zaterdag 23 november volgt een nieuwe tribute-avond. Dan staat de Toto-coverband Touch of Toto op de planken in Reimink. Foto: Annet van Raalten

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.