Home / Sallandcentraal / Inschrijving Wiejese Dorpsquiz van start

Inschrijving Wiejese Dorpsquiz van start

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op 27 april, Koningsdag, de eerste editie van de Grote Wiejese Dorpsquiz. De inschrijving is inmiddels begonnen.

Het is de bedoeling dat teams van drie tot vijf personen in drie uur tijd honderd vragen/puzzels die betrekking hebben op Wijhe beantwoorden/oplossen. De quiz is geschikt voor jong en oud. Niet alleen zijn er vragen over de geschiedenis van Wijhe, ook op internet moet stevig gezocht en gepuzzeld worden.

Er zijn denkvragen, puzzelvragen, muziekvragen, internetvragen, praktische opdrachten, fotovragen; noem het maar op. Meedoen kost 10 euro per team en uiteindelijk gaat het natuurlijk om de vraag: Wie is ‘Wiejes Gouden Brein?’

De prijsuitreiking is zondag 5 mei om 19.30 uur in Het Langhuus. Inschrijven kan via www.historischeverenigingwijhe.nl. Daar zijn ook de spelregels te vinden. Bovendien liggen elke woensdagmiddag inschrijfformulieren klaar in het Wijhes Museum.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.