Inschrijving Wiejese Dorpsquiz van start

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op 27 april, Koningsdag, de eerste editie van de Grote Wiejese Dorpsquiz. De inschrijving is inmiddels begonnen.

Het is de bedoeling dat teams van drie tot vijf personen in drie uur tijd honderd vragen/puzzels die betrekking hebben op Wijhe beantwoorden/oplossen. De quiz is geschikt voor jong en oud. Niet alleen zijn er vragen over de geschiedenis van Wijhe, ook op internet moet stevig gezocht en gepuzzeld worden.

Er zijn denkvragen, puzzelvragen, muziekvragen, internetvragen, praktische opdrachten, fotovragen; noem het maar op. Meedoen kost 10 euro per team en uiteindelijk gaat het natuurlijk om de vraag: Wie is ‘Wiejes Gouden Brein?’

De prijsuitreiking is zondag 5 mei om 19.30 uur in Het Langhuus. Inschrijven kan via staging2.historischeverenigingwijhe.nl. Daar zijn ook de spelregels te vinden. Bovendien liggen elke woensdagmiddag inschrijfformulieren klaar in het Wijhes Museum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.