Home / Sallandcentraal / Inschrijving voor rommelmarkt Haarles Feest geopend

Inschrijving voor rommelmarkt Haarles Feest geopend

HAARLE – Op zaterdag 25 mei vindt, als onderdeel van het programma van het Haarles Feest, weer een rommelmarkt/braderie plaats in het centrum van het dorp. Van 9.00 uur tot 14.00 uur kan iedereen met interesse in de (inhoud van) oude zolderkamertjes zijn ogen en oren weer de kost geven. Een marktkraam van vier meter kost 25 euro; een grondplaats van vijf meter 7,50 euro. Schoolgaande kinderen krijgen gratis een plaats (maximaal drie meter) aangeboden. Inschrijven kan via www.haarlesfeest.nl.

Lees ook

Gemeente Raalte helpt schulden zo snel mogelijk aan te pakken

RAALTE – De gemeente Raalte gaat samenwerken met meer partijen om zo snel mogelijk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.