Home / Sallandcentraal / Inloopspreekuur CJG Wijhe naar Het IJsselhuis

Inloopspreekuur CJG Wijhe naar Het IJsselhuis

WIJHE – Met ingang van donderdag 4 april houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) inloopspreekuur in Gezondheidscentrum Het IJsselhuis aan het Raadhuisplein 2 in Wijhe. Dit in plaats van Kindercentrum De Bieënkorf. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is er voor alle opvoed- en opgroeivragen van en over kinderen, jongeren, ouders en verzorgers in de gemeente Olst-Wijhe. Voor het inloopspreekuur is geen afspraak nodig en de hulp van het Centrum voor Jeugd en Gezin is gratis. In het gezondheidscentrum zijn meerdere samenwerkingspartners van het Centrum voor Jeugd en Gezin aanwezig zoals de huisarts, praktijkondersteuner GGZ-Jeugd en het (school)maatschappelijk werk. Het inloopspreekuur in Wijhe (aan het Raadhuisplein 2) is elke donderdagochtend van 9.00 tot 9.30 uur (behalve in de schoolvakanties van regio Noord). In Olst blijft de locatie Averbergen 9. Hier is elke dinsdag inloopspreekuur van 13.00 tot 13.30 uur. Het CJG is ook iedere werkdag bereikbaar via tel. 088 – 443 07 02. Meer informatie op cjg.olst-wijhe.nl.

Lees ook

TipSalland over ondermijning

RAALTE – De nieuwe vragenronde van TipSalland handelt over ondermijning. Het Raalter college van B&W …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.