Home / Sallandcentraal / Informatieavond PCOB over vitaal ouder worden

Informatieavond PCOB over vitaal ouder worden

RAALTE – PCOB Raalte houdt op maandagavond 18 maart een informatieavond over vitaal ouder worden in het Annahuis in Raalte. Daarbij is er aandacht voor voedsel en de huisartsenzorg. IJsbrand Velzeboer vertelt over het voedselbombardement. Hoe kan men een verantwoorde keuze maken uit het uitgebreide aanbod? Huisarts Hoogwater geeft informatie over de medische begeleiding in de huisartsenpraktijk. Het programma duurt van 20.00 tot 22.30 uur. De entree is gratis. Iedereen is welkom.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.