Home / Sallandcentraal / Informatieavond in Belte over social media en sexting

Informatieavond in Belte over social media en sexting

NIEUW HEETEN – Social media en sexting staan op maandagavond 18 maart centraal tijdens een informatie bijeenkomst in MFA De Belte in Nieuw Heeten. De politie geeft samen met een jongerenwerker uit Raalte informatie/voorlichting over de gevaren van social media als WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube en Snapchat. Hoe kunnen problemen worden voorkomen en wat is strafbaar? Er is ruimte voor het stellen van vragen en het delen van eigen ervaringen. De avond begint om 19.30 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur geopend. De toegang is gratis. Iedereen is welkom.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.