Informatieavond ‘Heb ik mijn zaken goed geregeld?’

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe presenteert op woensdag 20 maart samen met enkele organisaties op het gebied van zorg en welzijn de informatieavond ‘Heb ik mijn zaken goed geregeld?’ Notaris mevrouw Procee vertelt in Zaal Logtenberg op de Boerhaar alles over wat er geregeld moet worden om niet voor verrassingen te komen staan bij ziekte, geheugenproblemen of een eventuele verhuizing. Daarnaast zijn er professionals op het gebied van zorg en welzijn aanwezig. Zij geven informatie over hun ondersteuningsmogelijkheden: van de weg wijzen in zorgland tot persoonlijke verzorging en activiteiten buiten de deur. Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. De entree en de koffie/thee zijn gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.