Home / Sallandcentraal / Infobijeenkomst over gezond gehoor in DeBuut

Infobijeenkomst over gezond gehoor in DeBuut

RAALTE – Van Boxtel Hoorwinkels in Raalte presenteert op maandag 8 april een informatieve bijeenkomst in Buurtcentrum DeBuut in Raalte. De bezoekers krijgen informatie over een gezond gehoor en kunnen ook vragen stellen. Daarnaast is het mogelijk om ter plekke een hoorscreening te ondergaan. Verder krijgen de bezoekers een lunch aangeboden. De bijeenkomst begint om 11.00 uur; inloop vanaf 10.45 uur. Voor koffie/thee wordt gezorgd. Het programma (inclusief lunch) duurt tot 14.00 uur. De presentatie en de lunch zijn gratis. Wel is er een maximaal aantal personen dat kan meedoen, dus graag opgave bij Van Boxtel Hoorwinkels in Raalte, tel: 0572-711008.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.