Infobijeenkomst over gezond gehoor in DeBuut

RAALTE – Van Boxtel Hoorwinkels in Raalte presenteert op maandag 8 april een informatieve bijeenkomst in Buurtcentrum DeBuut in Raalte. De bezoekers krijgen informatie over een gezond gehoor en kunnen ook vragen stellen. Daarnaast is het mogelijk om ter plekke een hoorscreening te ondergaan. Verder krijgen de bezoekers een lunch aangeboden. De bijeenkomst begint om 11.00 uur; inloop vanaf 10.45 uur. Voor koffie/thee wordt gezorgd. Het programma (inclusief lunch) duurt tot 14.00 uur. De presentatie en de lunch zijn gratis. Wel is er een maximaal aantal personen dat kan meedoen, dus graag opgave bij Van Boxtel Hoorwinkels in Raalte, tel: 0572-711008.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.